
Φρατζολα Εφτάζυμο
- Βάρος:400g
- Συσκευασία:20 τεμάχια/κιβώτιο
- Παλέτα:36 κιβώτια
- Διάρκεια ζωής:6 μήνες στην αρχική συσκευασία
- Θερμοκρασία Συντήρησης:-18 ºC
- Οδηγίες Απόψυξης:ξεπάγωμα για 60 λεπτά σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
- Θερμοκρασία Ψησίματος:220 ºC
- Χρόνος Ψησίματος:25 λεπτά
Φρατζολα Εφτάζυμο
Το εφτάζυμο είναι ένα παραδοσιακό κρητικό ψωμί που ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη μέθοδο παρασκευής του. Χρησιμοποιώντας τους μικροοργανισμούς που βρίσκονται φυσικά στα ρεβίθια, το εφτάζυμο διογκώνεται και αφρατεύει με φυσικό τρόπο, ενώ αποκτά ένα μοναδικό άρωμα που το καθιστά ανεπανάληπτο στην γεύση.
Αυτό το αυθεντικό κρητικό αρτοσκεύασμα παρασκευάζεται με ειδική τεχνική, η οποία απαιτεί γνώσεις και δεξιότητες για να δημιουργηθεί το αρωματικό αυτό θαύμα. Το εφτάζυμο δεν είναι απλώς ένα ψωμί, αλλά ένα σύμβολο της παραδοσιακής κρητικής τέχνης του ψωμιού. Η διαδικασία της αργής ζύμωσης, σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη χημική διεργασία, δημιουργεί μια πλούσια γεύση και αφράτη υφή που το καθιστούν ένα ξεχωριστό προϊόν με ιστορία.